Η Εταιρεία μας

EMBUSINESS PHOTO_25

Η EM BUSINESS ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της Οικονομολόγου Έλενας – Μαρίας Μαργαρίτη, Πτυχιούχου του L.S.E. (London School Of Economics) και του Indianapolis University  δραστηριοποιείται από τον Αύγουστο του 1990 με Λογιστικά – Συμβουλευτικά & Επενδυτικά γραφεία,τότε στο Κολωνάκι στην Αθήνα & στην Λευκωσία στην Κύπρο και σήμερα σε ιδιόκτητους  χώρους στην Καλογρέζα στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Βουλγαρία στο Μπλαγκόεβγκραντ και προσεχώς στην Σόφια ενώ ταυτόχρονα έχει συνεργασίες  με επιστήμονες Οικονομολόγους στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Με συνεχή επιτυχημένη πορεία, με στελέχη πτυχιούχους Οικονομολόγους και Λογιστές, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Εκτιμητές ακινήτων, Μηχανικούς  αλλά και  εξειδικευμένους συνεργάτες στους αναπτυξιακούς νόμους και στα πάσης φύσεως προγράμματα επιδοτήσεων σε όλη την Ευρώπη, που επιμορφώνονται συνεχώς στην επίλυση των προβλημάτων σε λογιστικό φορολογικό & οικονομικό επίπεδο, κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των Λογιστικών κ Επενδυτικών  γραφείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με εμπειρία, με γνώσεις και σωστή και συνεπή παροχή υπηρεσιών και ξεκάθαρες γνωμοδοτήσεις, δίνει άμεσα λύσεις στα λογιστικά και φορολογικά προβλήματα. Αποτέλεσμα όλων αυτών σήμερα είναι οι πελάτες της εταιρίας να απολαμβάνουν ειδικά πακέτα μεταχείρισης σε φορολογικό, ελεγκτικό, νομικό, μηχανογραφικό επίπεδο και να μην βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα της Ελληνικής και Βουλγαρικής Οικονομικής Νομοθεσίας στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και άλλες υπηρεσίες τα οποία δεν πρέπει να τους ανησυχούν και να τους απασχολούν ώστε το μόνο τους μέλημα να είναι η λειτουργία κ η αύξηση των οικονομικών μεγεθών της δικής τους επιχείρησης.

Εκτός των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών που σας παρέχουμε και στα δύο κράτη Ελλάδας και Βουλγαρίας (με οργανωμένα λογιστικά γραφεία, την ίδρυση εταιρειών στην Βουλγαρία  αλλά και στην Ελλάδα), ειδικότητα μας είναι και ο Διεθνής φορολογικός σχεδιασμός επιχειρήσεων. Όλα αυτά με μοναδικό γνώμονα το κέρδος και την μέγιστη φορολογική ελάφρυνση αλλά και η ολοκληρωμένη μελέτη και εκπόνηση οποιουδήποτε επενδυτικού σχεδίου είτε αυτό είναι ένα επαγγελματικό κτίριο, είτε μια ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής προϊόντων, είτε ξενοδοχειακό συγκρότημα, είτε βιομηχανία, αλλά ακόμη και μια ολόκληρη πόλη.

Το γραφείο μας  με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του, έχει την δυνατότητα και τις γνώσεις που απαιτούνται υποβολής  φακέλου ολοκληρωμένου επενδυτικού σχεδίου ,όσο μεγάλης  αξίας και αν είναι το έργο ,κατευθείαν στις Βρυξέλλες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Βουλγαρία καθώς είναι χώρα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης παρέχει στους επιχειρηματίες από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο την δυνατότητα συμφερουσών επενδύσεων και το γραφείο μας με την γνώση κ την εμπειρία του  μπορεί να γίνει αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.

Η  EM BUSINESS CORPORATION LTD αναλαμβάνει για εσάς τα εξής:

  • Την ίδρυση της εταιρείας σας στην Βουλγαρία είτε εμπορική, είτε εισαγωγική – εξαγωγική, είτε Ναυτιλιακή με ή χωρίς την αυτοπρόσωπη παρουσίας σας, κατόπιν συναντήσεως στα γραφεία μας στην Ελλάδα ή στην Βουλγαρία αφού πρωτίστως κατόπιν συζητήσεως μαζί σας, με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο εταιρείας για εσάς.
  • Την ολοκληρωμένη παρακολούθηση των λογιστικών, φορολογικών και μισθοδοτικών εργασιών της νεοϊδρυόμενης επιχείρησης σας με δύο λογιστικά γραφεία έτοιμα να σας λύσουν στην κυριολεξία τα χέρια.
  • Την γραμματειακή υποστήριξη της εταιρείας σας, την παροχή virtual office, την παροχή έδρας της επιχείρησης σας στο γραφείο μας ώστε να μην χρειάζεστε την ενοικίαση δικού σας χώρου.
  • Την ολοκληρωμένη παρακολούθηση όλων των νομικών σας θεμάτων που σχετίζονται με την λειτουργία της εταιρείας σας.
  • Την προετοιμασία, σύνταξη και υποβολή φακέλων όλων των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ώστε να λάβει η επιχείρησης σας επιδοτήσεις .
  • Την ταξινόμηση του αυτοκινήτου σας στην Βουλγαρία και την ετοιμασία φακέλου με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα για την ασφαλή κυκλοφορία του εντός Ελλάδας με βάση την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
  • Την εύρεση γης, την αγορά ακινήτου, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του εργοστασίου ή οποιουδήποτε κτιρίου για τις επαγγελματικές σας ανάγκες, την αγορά εξοπλισμού και την στελέχωση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης σας.
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της επιχείρησης σας.
  • Τέλος τον επανασχεδιασμό στο τέλος του έτους της φορολογικής Εταιρικής Στρατηγικής σας αν αυτό είναι αναγκαίο με στόχο πάντα το μέγιστο φορολογικό όφελος για εσάς.

Γιατί εμείς;

Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά και την Βουλγάρικη και  την Ελληνική Νομοθεσία και  μπορούμε να σας προφυλάξουμε ώστε να λειτουργήσετε την εταιρία σας στην Βουλγαρία και να έχετε το μέγιστο φορολογικό όφελος και ταυτόχρονα να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την Ελληνικό υπουργείο Οικονομικών γιατί οι περισσότεροι συνεχίζουμε και είμαστε Έλληνες Φορολογούμενοι πολίτες με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι Επιχειρήσεις μας γνωρίζουν, η Αγορά μας εμπιστεύεται, οι Υπηρεσίες του Κράτους μας σέβονται.. Κι εμείς πιστεύουμε ότι: «Αν κάποιος θέλει να επιτύχει, πρέπει να σκεφτεί. Πρέπει να σκεφτεί ώσπου να πονέσει. Πρέπει να στριφογυρίζει ένα πρόβλημα στο μυαλό του ώσπου να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει πλευρά του που να μην έχει εξετάσει»…

Σας περιμένουμε για να λύσουμε κάθε απορία και να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας.

Με εκτίμηση
Έλενα Μαρία Μαργαρίτη
Οικονομολόγος  LSE.